Tallink Hotel Riga blir ett fyrstjärnigt hotell i centrala Riga med adressen Elizabetes iela 24. Hotellet kommer att ha 256 rum varav 21 singelrum, 232 dubbel- och twinrum, samt 3 sviter. Hotellet erbjuder en högklassig restaurang och café för 160 gäster, ett modernt konferenscentrum med plats för 200 personer, samt skönhetssalong, gym och bastuavdelning.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Tallink Hotel Riga blir sju våningar högt med parkeringsgarage i källarvåningen med plats för 28 bilar. Tallink Hotel Riga kommer enligt planerna att öppna under våren 2010.

Tallink Hotels drivs av OÜ TLG Hotel, som är ett dotterbolag till rederiet AS Tallink Grupp som driver fartygstrafiken mellan Stockholm och Riga. Tallink Hotels har för närvarande fyra hotell i Estland och är med sina sammanlagt 1020 rum största hotellkedjan i Estland. Tallink Hotels hade drygt 300 000 gäster år 2008.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report