ARTIKEL

Pocket Shop blir exklusiv bokhandel på nya BBI

Ons 24 Nov, 2010 - 9:52 Flygplats, Resenyheter

Pocket Shops tydliga koncept har i konkurrens med samtliga internationella giganter inom airport retail visat sig vara en vinnare. Den nya storflygplatsen kommer att ha ca 25 miljoner resenärer när den öppnar 2012 och blir då Tysklands näst största efter Frankfurt am Main.

Butiken på BBI blir Pocket Shops tredje butik utomlands och 19:e totalt. Den första butiken utomlands öppnades på Tegels flygplats i Berlin 2008, den andra på centralstationen i Helsingfors i juni i år. Berlin Brandenburg International – som på sikt
ersätter de tre Berlinflygplatserna Tempelhof, Schönefeld och Tegel – öppnar 3 juni 2012.

Johan Wellander, ansvarig för Pocket Shops utlandssatsning:
”Det har verkligen varit David mot Goliat hela vägen. Allting har egentligen talat emot oss. Vi var minst och vi var okända. Men med envishet, professionalism och jävlaranamma har svenska Pocket Shop vunnit över miljardjättarna. Vi är bokälskare med ett spjutspetskoncept och nu har vi blivit testade mot de absolut vassaste och största internationella konkurrenterna. Och vi vann! Vi är superglada och överväldigade. Nu ska vi växa!”

Per Sjödell, VD Pocket Shop:
”Vi är otroligt stolta över att ha vunnit denna prestigefulla upphandling, vilket är ett mycket gott betyg på Pocket Shops koncept. Det här är startskottet för vår fortsatta tyska expansion.”

Kjos ombord på Dreamlinern: ”Vi ska flyga på Hong Kong, Kina, Sydamerika och Sydafrika”

Tis 10 Jun, 2014 - 15:52

Destination, Diverse artiklar, Flyg, flygplan, Flygplats, Hållbarhet, Nyheter Travel Report fick som enda branschtidning följa med Norwegians vd Bjørn Kjos till USA för att officiellt inviga sina nya …

Skärpta taxiavtal vid Arlanda Express

Mån 19 Maj, 2014 - 12:18

Flygplats, Nyheter, Tåg, Taxi, Turism Arlanda Express meddelar i dag att man tar upp kampen mot de många oseriösa taxibolag som trafikerar Stockholm från expresstågets …