ARTIKEL

Estonian Airs kampanj i sociala medier utsedd till bäst i världen

Tis 11 Okt, 2011 - 14:06 Flygbolag

/a>[/caption]

Den 2: a årliga SimpliFlying Awards for Excellence i sociala medier hedrade Estonian Air som det bästa flygbolaget i världen för att driva intäkter via sociala medier.

Finalerna i SimpliFlying Awards of Excellence ägde rum den 10 oktober 2011. Efter 134 nomineringar  gick Estonian Air till final som enda europeiska flygbolag. Man var nominerade tillsammans med Malaysia Airlines och AirAsia i kategorin ”Den bästa användningen av sociala medier för att driva intäkter”.

Estonian Airs omvända auktion som arangerades på Facebook under sommaren fick positiv respons för sitt nyskapande och för sitt sätt att engagera kunderna.

”– Att vinna förstaplatsen är en stor bekräftelse för oss, speciellt bland de ”stora spelarna” i flygbranschen. Dessutom är det ett bevis på våra ansträngningar i att vara framgångsrika och en föregångare i att använda sociala medier”,kommenterar Gunnar Mägi, marknads-och utvecklingsdirektör för Estonian Air.

Det internationella SimplyFlying Awards of Excellence var organiserat av SimpliFlying, världens ledande varumärkesstrategi konsult för flygbolag. samt Hotel Marketing Strategy blogverksamhet.  I år delades utmärkelser ut i fem kategorier, där de andra kategorierna var ”Bästa användning av sociala medier för kundservice / krishantering”, ”bästa flygbolag i sociala medier”, ”Bäst flygplats i sociala medier” och ”Bästa hotell i sociala medier” .

Sanktioner stoppar ryskt lågprisflyg

Mån 4 Aug, 2014 - 7:04

Flyg, Flygbolag, Nyheter Det ryska statligt styrda flygbolaget Dobroljot tvingas stoppa alla sina flygningar på grund av EU:s ekonomiska sanktioner, meddelar bolaget. Det …

Heated exchange between Delta pilot and air traffic controller

Fre 1 Aug, 2014 - 11:58

Flyg, Flygbolag, Nyheter [VIDEO]” Shocking audio of a heated exchange between a Delta pilot and an air traffic controller has flyers wondering just …