ARTIKEL

Över 25 000 företag har sänkt sina resekostnader med SAS

Tis 22 Nov, 2011 - 10:18 Flyg, Nyheter

SAS pilot

Foto: Mats Montner

Sedan starten hösten 2008 har mer än 25 000 företag anmält sig till SAS Credits – SAS företagsprogram för små och medelstora företag. Det innebär att alla resor med SAS genererar så kallade Credits som företaget kan använda precis som pengar för att köpa nya resor.

Det är helt kostnadsfritt att ansluta sitt företag och man förbinder sig inte till någonting. I Mälardalen (ex. Stockholm) är det redan 400 företag som har upptäckt fördelen med att tjäna Credits och därigenom sänka sina resekostnader.

”Förutom möjligheten att sänka företagets resekostnader vet vi att våra kunder uppskattar vår punktlighet, goda service och attraktiva priser. De senaste tre åren har SAS hållit titeln som Europas punktligaste flygbolag i kategorin ”major airlines”, det vill säga flygbolag med minst 30 000 avgångar per år”, säger Lars-Ove Filipson, försäljningsdirektör Corporate Sales, SAS.

Avblåst strejk på Lufthansa

Tis 16 Sep, 2014 - 6:59

Flyg, Nyheter Morgondagens planerade strejk bland piloterna på det tyska flygbolaget Lufthansa är inställd, meddelar pilotfacket. Piloterna och bolaget är oense om …

Strejker stoppar många Europaflyg

Tis 16 Sep, 2014 - 6:58

Flyg, Nyheter Strejker hos Air France och Lufthansa orsakar problem i Europas flygtrafik i veckan. Det franska flygbolaget ställer med början på …