Ny sajt med tips om Gotland

Tis 10 Apr, 2012 - 14:34

Foto: Mats Montner

Gotländska guldkorn och stjärnornas egna smultronställen. Det utlovar nya sajten Gotlandstips.se som lanseras 1 juni.

Gotlandstips.se ska inte vara en förteckning över precis allt som finns på ön, utan ett urval av de allra bästa restaurangerna, stränderna och butikerna. Bakom sajten står ELLE-redaktören Emma Aspelin och frilansjournalisten Maria Soxbo.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

De två som valt ut tipsen älskar Gotland, trots att man egentligen inte kommer från ön. Men de har gift sig på ön, köpt sommarhus, cyklat, tältat, loppisfyndat och nattbadat. De tillbringar helst sommaren på Gotland och får lite ont i magen när det är dags att åka hem till fastlandet igen.

Till sin hjälp har man andra gotlandsvänner – designern Carin Rodebjer, tv-profilen Fredrik Wikingsson, författarna Mari Jungstedt och Anna Jansson, formgivaren Lotta Kühlhorn, skådespelerskan Eva Röse, mångsysslaren Hannah Widell och många fler. Alla delar de med sig av sina favoritställen.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report