ARTIKEL

Interhome i avtal med BIG Travel

Fre 13 Apr, 2012 - 13:08 Nyheter, Resebyrå, Turism

Foto: Interhome

Den stora uthyraren av semesterboende, Interhome, har ingått samarbete med resebyråkedjan BIG Travel.

Nu finns Interhomes kompletta utbud av semesterhus, lägenheter, vingårdar och slott tillgängligt i BIG Travels 26 butiker i Sverige samt på resebyråkedjans webbutik. BIG Travels kunder kommer dessutom att kunna ta del av unika kampanjer och specialerbjudanden.

”– Genom samarbetet med BIG Travel ger vi ännu fler möjligheten att upptäcka charmen och fördelarna med att bo i ett eget hus på semestern”, säger Magnus af Petersens, Country Manager på Interhome i Skandinavien.

”– För att möta den ökade efterfrågan av att hyra hus och lägenhet på semestern, har vi förstärkt vårt utbud och aldrig tidigare har vi haft så många fina semesterbostäder att erbjuda. Vi ser framför allt ett ökat intresse för att hyra villa med egen pool, en form av semesterboende som uppskattas av både par och barnfamiljer. Dessutom är våra centralt belägna citylägenheter med terrass eller balkong attraktiva för alla som söker ett bekvämt boende med eget kök och närhet till kultur, shopping och restauranger”, fortsätter Magnus af Petersens.

Överlevde flygkrasch – ringde sin pappa

Lör 26 Jul, 2014 - 9:39

Flyg, Flygbolag, Nyheter Transasia Airways GE222 kraschade med 58 personer ombord – bara tio överlevde. Yu-ting, 34, lyckades kravla sig ur ett hål …

Oväder väntas dra in i söder

Lör 26 Jul, 2014 - 9:23

Nyheter Värmeböljan är över och nu stundar en mer normal svensk högsommar. Helgens väder bjuder på kraftiga åskskurar och lägre temperaturer …