ARTIKEL

Interhome i avtal med BIG Travel

Fre 13 Apr, 2012 - 13:08 Nyheter, Resebyrå, Turism

Foto: Interhome

Den stora uthyraren av semesterboende, Interhome, har ingått samarbete med resebyråkedjan BIG Travel.

Nu finns Interhomes kompletta utbud av semesterhus, lägenheter, vingårdar och slott tillgängligt i BIG Travels 26 butiker i Sverige samt på resebyråkedjans webbutik. BIG Travels kunder kommer dessutom att kunna ta del av unika kampanjer och specialerbjudanden.

”– Genom samarbetet med BIG Travel ger vi ännu fler möjligheten att upptäcka charmen och fördelarna med att bo i ett eget hus på semestern”, säger Magnus af Petersens, Country Manager på Interhome i Skandinavien.

”– För att möta den ökade efterfrågan av att hyra hus och lägenhet på semestern, har vi förstärkt vårt utbud och aldrig tidigare har vi haft så många fina semesterbostäder att erbjuda. Vi ser framför allt ett ökat intresse för att hyra villa med egen pool, en form av semesterboende som uppskattas av både par och barnfamiljer. Dessutom är våra centralt belägna citylägenheter med terrass eller balkong attraktiva för alla som söker ett bekvämt boende med eget kök och närhet till kultur, shopping och restauranger”, fortsätter Magnus af Petersens.

BIG Travel och Svenska Skidskytteförbundet inleder ett samarbete

Mån 15 Sep, 2014 - 7:06

Nyheter, Turism innebär att BIG Travel hanterar förbundets och skidskyttelandslagets resor. BIG Travel kommer dessutom att producera supporterresor till legendariska Världscuporter som …

Gästnätter: Stockholm ökar 7 % i juli 2014

Mån 15 Sep, 2014 - 7:06

Destination, Nyheter, Turism Under juli månad hade Stockholm närmare 1,4 miljoner gästnätter. Det är 92 000 gästnätter fler än samma månad, vilket motsvarar …