ARTIKEL

Rica Hotels satsar på modebloggare

Mån 16 Apr, 2012 - 9:51 Hotell, Nyheter

Foto: Rica Hotels

Rica Hotel Kungsgatan presenterar Room 505 tillsammans med bloggportalen Devote.se. En bloggsvit – bara en hissresa bort från Sveriges bästa shopping.

Antalet besökare som kommer till Stockholm för shopping växer stadigt. Nu vill Rica Hotels tillsammans med Sveriges största bloggportal Devote.se hjälpa modebloggare från hela Sverige att, på ett smidigare och roligare sätt, få tillgång till huvudstadens bästa shopping.

Samarbetet ger de 80.000 personer som just nu bloggar på Devote.se möjlighet att få tillgång till Room 505 på Rica Hotel Kungsgatan. Rummet kan bokas via www.devote.se/room505. Bloggen är också en digital gästbok där alla rummets besökare kan dela med sig av sina shoppingtips och upplevelser i huvudstaden.

”– Room 505 är ett superroligt samarbete för oss på Devote – Att kunna erbjuda våra bloggare ett eget hotellrum, mitt ibland Stockholms bästa shopping och nöje, känns jättekul. Vi är alltid intresserade av att hitta nya vägar att utveckla bloggvärlden och det är precis vad vi gör nu”, säger Michaela Forni, chefredaktör på Devote.se

Rica Hotel Kungsgatan i Stockholm är ett unikt hotell, beläget i samma byggnad som varuhuset PUB. Med utsikt över både Hötorget och Drottninggatan ligger hotellet mitt i huvudstadens största utbud av nöje, shopping och kultur samt en hissresa bort från ett av Stockholms bäst sorterade varuhus.

”– Vår vision om att Rica Hotel Kungsgatan ska vara Stockholms bästa shoppinghotell blir möjlig genom samarbetet med Devote och Room 505. Det känns roligt att vi tillsammans med Devote skapat en unik blogg där man istället för att följa en person följer en plats. Det är inspirerande, utvecklande och intressant att genom en ny kanal nå en aktuell målgrupp”, säger Mikaela Persson, marknadschef Rica Hotels.

Mall of America blir ännu större

Tor 18 Sep, 2014 - 7:17

Hotell, Nyheter, Turism USA:s största shoppingcenter, Mall Of America i Bloomington, Minnesota, blir ännu större. Utbyggnaden kommer att kosta 325 miljonder dollar och …

ICEHOTEL nominerade till Stora Turismpriset 2014!

Tor 18 Sep, 2014 - 7:07

Hotell, Nyheter Nomineringen till Stora Turismpriset sammanfaller med att ICEHOTEL firar 25-års jubileum. Priset delas ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism, …