ARTIKEL

Magnus Nilsson ny vd för Örebro Fritidscenter och Gustavsvik

Mån 30 Apr, 2012 - 11:07 Ny på jobbet, Nyheter, Turism

Magnus Nilsson har tidigare arbetat elva år som vd för Kolmårdens Djurpark och sedan knappt ett år med affärsrelationer i koncernen Parks & Resorts. Han är dessutom ordförande i Svensk Turism AB. Magnus Nilsson efterträder Björn Reineborg som går i pension.

Nya ägargruppen i Örebro Fritidscenter ska vidareutveckla Gustavsviksanläggningen som är ett av Örebros största varumärken. Målet är att anläggningen ska satsa på fler anläggningar och aktiviteter för att locka ännu fler besökare framöver.

Eivor Andersson tillträder som VD för Fritidsresegruppen i Norden

Mån 16 Jun, 2014 - 7:05

Destination, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter, Resebyrå, Turism Därmed lockar bolaget ytterligare en drivande och kommersiell kraft: Eivor har över 30 års erfarenhet från reseindustrin och är känd …

Bönå blir ny flygplatschef

Ons 11 Jun, 2014 - 8:38

Flyg, Flygplatser, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter En ny flygplatschef har anställts till Pajala airport. Det blir 45-årige Arfinn Bönå som kommer att tillträda tjänsten som flygplatschef …