ARTIKEL

På nya poster i Ekoturismföreningens styrelse

Mån 30 Apr, 2012 - 11:28 Ny på jobbet

Pia Jönsson-Rajgård från Tourism in Skåne blir ny ordförande för Ekoturismföreningen, vars styrelse även förnyas med ledamöter från flera profilstarka företag som Icehotel och Adventura. Ulf Lovén blir ny generalsekreterare, med fokus på att stärka föreningen som naturturismens tydliga företrädare och vässa Naturens Bästa.

På Ekoturismföreningens årsmöte den 23 april valdes Pia Jönsson-Rajgård, till vardags vd för Tourism in Skåne, till ny ordförande. Med Monica Wollmén från Icehotel, som vice ordförande, förstärks styrelsen dessutom med ytterligare en namnkunnig vd. Övriga nya ledamöter är Sylvia Nylin, biträdande generalsekreterare och kommunikationschef på Svenska Turistföreningen, Leif Öster från Dalagård, tidigare informationschef på Sveaskog och Johan Delfalk, från eventbolaget Adventura.

Scandic stärker den svenska säljorganisationen

Tis 1 Apr, 2014 - 8:57

Diverse artiklar, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter I mars tillträdde Andreas Gottlieb som ny Area Sales Director för Stockholm city och Lasse Seger som ny Area Sales Director …

Susanne Boije Fredlund ny hotelldirektör på Clarion Hotel Gillet

Tor 20 Mar, 2014 - 7:09

Hotell, Ny på jobbet, Nyheter Till ny VD och hotelldirektör för Clarion Hotel Gillet i Uppsala har Susanne Boije Fredlund utsetts. Susanne tillträder sin nya …