ARTIKEL

På nya poster i Ekoturismföreningens styrelse

Mån 30 Apr, 2012 - 11:28 Ny på jobbet

Pia Jönsson-Rajgård från Tourism in Skåne blir ny ordförande för Ekoturismföreningen, vars styrelse även förnyas med ledamöter från flera profilstarka företag som Icehotel och Adventura. Ulf Lovén blir ny generalsekreterare, med fokus på att stärka föreningen som naturturismens tydliga företrädare och vässa Naturens Bästa.

På Ekoturismföreningens årsmöte den 23 april valdes Pia Jönsson-Rajgård, till vardags vd för Tourism in Skåne, till ny ordförande. Med Monica Wollmén från Icehotel, som vice ordförande, förstärks styrelsen dessutom med ytterligare en namnkunnig vd. Övriga nya ledamöter är Sylvia Nylin, biträdande generalsekreterare och kommunikationschef på Svenska Turistföreningen, Leif Öster från Dalagård, tidigare informationschef på Sveaskog och Johan Delfalk, från eventbolaget Adventura.

Eivor Andersson tillträder som VD för Fritidsresegruppen i Norden

Mån 16 Jun, 2014 - 7:05

Destination, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter, Resebyrå, Turism Därmed lockar bolaget ytterligare en drivande och kommersiell kraft: Eivor har över 30 års erfarenhet från reseindustrin och är känd …

Bönå blir ny flygplatschef

Ons 11 Jun, 2014 - 8:38

Flyg, Flygplatser, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter En ny flygplatschef har anställts till Pajala airport. Det blir 45-årige Arfinn Bönå som kommer att tillträda tjänsten som flygplatschef …