ARTIKEL

På nya poster i Ekoturismföreningens styrelse

Mån 30 Apr, 2012 - 11:28 Ny på jobbet

Pia Jönsson-Rajgård från Tourism in Skåne blir ny ordförande för Ekoturismföreningen, vars styrelse även förnyas med ledamöter från flera profilstarka företag som Icehotel och Adventura. Ulf Lovén blir ny generalsekreterare, med fokus på att stärka föreningen som naturturismens tydliga företrädare och vässa Naturens Bästa.

På Ekoturismföreningens årsmöte den 23 april valdes Pia Jönsson-Rajgård, till vardags vd för Tourism in Skåne, till ny ordförande. Med Monica Wollmén från Icehotel, som vice ordförande, förstärks styrelsen dessutom med ytterligare en namnkunnig vd. Övriga nya ledamöter är Sylvia Nylin, biträdande generalsekreterare och kommunikationschef på Svenska Turistföreningen, Leif Öster från Dalagård, tidigare informationschef på Sveaskog och Johan Delfalk, från eventbolaget Adventura.

Victor Triantafillidis ny hotelldirektör på Clarion Hotel Stockholm

Tor 11 Sep, 2014 - 7:03

Hotell, Ny på jobbet, Nyheter 35-årige Victor Triantafillidis tar över ansvaret för hotell Clarion Hotel Stockholm. Victor kommer närmast från Nordic C & Nordic Light …

Marcus Risberg ny försäljningsdirektör på Tallink Silja

Fre 5 Sep, 2014 - 15:50

Ny på jobbet, Nyheter, Rederi Rederiveteranen Marcus Risberg återvänder till Tallink Silja i rollen som försäljningsdirektör, efter sex år inom olika befattningar på Nokia och …