Foto: Ulrika Malm

Sylvia Nylin har röstats fram till ny styrelseordförande för Countryside Hotels under organisationens bolagsstämma i Järvsö och ersätter Jan Edshage, som varit organisationens ordförande sedan 2003. Claes Livijn, (Villa Källhagen), valdes till ny ordinarie styrelseledamot.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Sylvias gedigna bakgrund inom såväl näringslivet som medlemsstyrda organisationer i kombination med hennes inriktning på marknadsföring, kommunikation och försäljning, går helt i linje med Countryside Hotels nysatsning för att maximera medlemsnyttan för de 38 medlemshotellen.

Sylvia Nylin började sin bana inom Svenska Turistföreningen (STF) 2006 i rollen som marknads- och kommunikationschef samt ansvarig för affärsområdet Medlem. Under perioden 2009-2011 var hon generalsekreterare/vd för Sveriges Informationsförening. Sedan december 2011 är hon tillbaka på STF i rollen som biträdande generalsekreterare och Chef Kommunikations och försäljning.

Claes Livijn, (Villa Källhagen), valdes in som ny ordinarie styrelseledamot och ersätter Håkan Fast, som inte ställde upp för omval. Claes Livijn kommer att bidra till styrelsens arbete genom sin långa erfarenhet som bland annat som Regional Director Sweden och Vice President Business Development Nordic Countries and the Baltic States för Rezidor Hotel Group i Sverige. Sedan 2004 äger och driver han Villa Källhagen i Stockholm.

Övriga styrelsemedlemmar fick förnyat förtroende från ägarna; Gunilla Madsen (Häckeberga Slott & Karlaby Kro), Victoria Johansson (Bjertorp Slott), Svante Tengblad (Alberts Hotell, Kök & Konferens), Eric Johansson (Sundbyholms Slott) och Andreas Strömberg (Villa Söderås). Styrelsens suppleant Magnus Berzelius (Stufvenäs Gästgifveri) fick också ägarnas fortsatta förtroende medan Ola Tulldahl (Pensionat Styrsö Skäret) inte ställde upp för omval och ersattes med Rickard Halleröd (Albert Kök, Hotell & Konferens).

Uppdraget som styrelseordförande för Countryside Hotels kommenterar Sylvia så här: ”Jag har fått turistsveriges roligaste uppdrag och jag ser fram emot att bidra till utvecklingen av Countryside Hotels position på den svenska marknaden”

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report