ARTIKEL

Etihad Airways åter prisat

Ons 16 Maj, 2012 - 11:36 Flyg, Nyheter

Foto: Wikimedia c-free - Andrian Pingstone

Etihad Airways har ännu en gång fått priser vid prestigefyllda World Travel Awards Middle East. Flygbolaget utnämndes till ”Middle East’s Leading Airline” för sjätte året i rad under en galakväll i Dubai och fler priser blev det.

Äran var bara en av fyra priser som det nationella flygbolaget från Förenade Arabemiraten tog hem. Etihad Airways fick också priser för Middle East’s Leading Airline First Class, Leading Airline Inflight Entertainment och Leading Cabin Staff.

World Travel Awards (WTA), beskriven av Wall Street Journal som reseindustrins motsvarighet till underhållningsindustrins Oscars, röstas fram av både resenärer och resebyråagenter från 160 länder.

– ”Att vinna en World Travel Award är den högsta befordran i rese- och turistbranschen och denna triumf ses som ett bevis på Etihad Airways hårda arbete och engagemang för nå toppen de senaste 12 månaderna”, sade Graham Cooke, WTAs ordförande och grundare.

– “Etihad Airways har blivit ett globalt supervarumärke på bara åtta år. Det senaste året har varit särskilt framgångsrikt eftersom det rapporterades om första året som gick med vinst och sin globalt fortsatta expansion.”

Etihad Airways President och Chief Executive Officer, James Hogan, sade att bolaget hedrades att ännu en gång bli erkänd av en så renommerad organisation.

– ”Jag är oerhört stolt över att se Etihad Airways behålla den eftertraktade titeln som Mellanösterns ledande flygbolag. Men inte bara det, det är också sjätte året i rad som vi har tagit hem den regionala utmärkelsen Leading Airline First Class och tredje året i rad som vi erkänns för Leading Cabin Staff.”

– ”Sådana utmärkelser i vår hemmamarknad – en mycket konkurrenskraftig marknad – är en enorm prestation. Etihad Airways som varumärke är nu tydligt befäst som en av världens bästa, och erkänd för vårt åtagande att erbjuda inspirerande erfarenheter och det bästa av modern arabisk gästfrihet.”

– ”Det givande att se att våra investeringar i utbildning av besättning och produktutveckling låta betala för sig, vilket framgår av kunders nöjdhet. Att vara det självklara valet av flygbolag är vår fokus.”

Framgången på World Travel Awards följer en annan triumf för flygbolaget tidigare i år. Vid 2012 Business Traveller Middle East Awards den 29 april, tog Etihad Airways hem titlarna som flygbolaget med den bästa ekonomiklassen och flygbolaget med den bästa kabinbesättningen.”

Kraftig dimma ger flygförseningar

Tor 18 Sep, 2014 - 7:04

Flyg, Nyheter Den kraftiga morgondimman som har synts till på flera håll i landet har orsakat en rad flygförseningar, uppger Swedavia. – …

Air France-piloter förlänger strejk

Tor 18 Sep, 2014 - 6:59

Flyg, Nyheter Flygbolaget Air France ställde in mer än hälften av flygningarna på onsdagen, då piloterna förlängde sin strejk med ytterligare en …