ARTIKEL

SAS har Sveriges bästa flygtidtabell

Mån 28 Maj, 2012 - 10:25 Flyg, Nyheter

Foto: Mats Montner

En ny undersökning visar att SAS har Sveriges bästa tidtabell. Över 900 flygresenärer har deltagit i det oberoende undersökningsföretaget Nepas undersökning och överlägset flest svarade att SAS har Sveriges bästa tidtabell.

– ”Utöver att vi har en punktlighet i världsklass erbjuder vi också en attraktiv tidtabell med fler avgångar att välja på än våra konkurrenter. Kunderna kan därmed spara värdefull tid, vilket vi vet uppskattas. Livet är fullt av oförutsedda händelser och ibland har man behov av att boka om till en senare eller tidigare avgång, vilket SAS smidigt erbjuder. Vi tror det är en av anledningarna bakom vår rekordhöga kundnöjdhet”, säger Joakim Landholm kommersiell chef på SAS.

SAS har lanserat nya reklamfilmer som baseras på det faktum att SAS har flest avgångar av alla flygbolag i Sverige samt undersökningsresultatet från Nepa och finns tillgängliga på www.youtube.com/flysas. I dag startar SAS även en tävling där man kan tävla med ett bidrag till hur SAS nästa reklamfilm ska utformas. De som tävlar kan vinna en resa till New York. Läs mer på www.sas.se/minreklamfilm.

SAS erbjuder närmare 247 dagliga flygningar inom Sverige och till/från Europa. Exempelvis flyger SAS mellan Arlanda och London upp till 76 gånger under en vecka.

Norwegian varslar efter strejkhot

Tor 17 Apr, 2014 - 7:02

Flyg, Flygbolag, Nyheter   Flygbolaget Norwegian varslar om permitteringar från den 30 april. Åtgärden är ett svar på ett strejkhot från fackföreningen Parat …

Pilot stoppad efter alkotest

Tor 17 Apr, 2014 - 6:59

Flyg, Flygbolag, Flygplatser, Nyheter En pilot hindrades från att flyga ett passagerarplan från Skavsta på tisdagsmorgonen. En person på flygplatsen noterade att piloten verkade …