ARTIKEL

Holland America Line och Seabourn gör storsatsning i Sverige

Ons 30 Maj, 2012 - 13:32 Ny på jobbet, Nyheter, Rederi

Foto: Wikimedia Commons - Welkinridge

Holland America Line och Seabourn tillhör premium- samt lyxsegmentet inom kryssningsbranschen. Målet är nu att attrahera fler nordbor till rederiernas eleganta kryssningsfartyg med ett dedikerat säljteam för Norden som leds av Pascal Driver och Nathalie de Ridder.

Affärsutvecklaren Pascal Driver har tidigare arbetat med den belgiska marknaden men kommer nu även ansvara för den nordiska marknaden och besöka Sverige, Danmark och Norge regelbundet. Till sin hjälp har han assisterande affärsutvecklaren Nathalie de Ridder som kommer att arbeta från rederiets Rotterdam kontor. Tillsammans ska duon stödja det nordiska säljteamet rörande marknadsförningsfrågor, events och mässor. Teamet rapporterar till försäljningschef Nico Bleichrodt.

Nico Bleichrodt, tidigare försäljningschef för Nederländerna har nyligen befordrats till försäljningschef för Nord- och Centraleuropa för Holland America Line och Seabourn. Nico kommer att ansvara för att övervaka och leda försäljningen i Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Tyskland, Schweiz, Österrike, Danmark, Sverige, Norge, Finland och Island.

”– Kryssningar har en mycket stor tillväxtpotential i olika segment på den svenska marknaden. Seabourn har exempelvis enbart sviter ombord sina mindre kryssningsfartyg och Holland America Line är en av de elegantaste kryssningsupplevelserna som leder utvecklingen av nya femstjärniga matupplevelser ombord”, säger Nico Bleichrodt.

Victor Triantafillidis ny hotelldirektör på Clarion Hotel Stockholm

Tor 11 Sep, 2014 - 7:03

Hotell, Ny på jobbet, Nyheter 35-årige Victor Triantafillidis tar över ansvaret för hotell Clarion Hotel Stockholm. Victor kommer närmast från Nordic C & Nordic Light …

Marcus Risberg ny försäljningsdirektör på Tallink Silja

Fre 5 Sep, 2014 - 15:50

Ny på jobbet, Nyheter, Rederi Rederiveteranen Marcus Risberg återvänder till Tallink Silja i rollen som försäljningsdirektör, efter sex år inom olika befattningar på Nokia och …