ARTIKEL

Holland America Line och Seabourn gör storsatsning i Sverige

Ons 30 Maj, 2012 - 13:32 Ny på jobbet, Nyheter, Rederi

Foto: Wikimedia Commons - Welkinridge

Holland America Line och Seabourn tillhör premium- samt lyxsegmentet inom kryssningsbranschen. Målet är nu att attrahera fler nordbor till rederiernas eleganta kryssningsfartyg med ett dedikerat säljteam för Norden som leds av Pascal Driver och Nathalie de Ridder.

Affärsutvecklaren Pascal Driver har tidigare arbetat med den belgiska marknaden men kommer nu även ansvara för den nordiska marknaden och besöka Sverige, Danmark och Norge regelbundet. Till sin hjälp har han assisterande affärsutvecklaren Nathalie de Ridder som kommer att arbeta från rederiets Rotterdam kontor. Tillsammans ska duon stödja det nordiska säljteamet rörande marknadsförningsfrågor, events och mässor. Teamet rapporterar till försäljningschef Nico Bleichrodt.

Nico Bleichrodt, tidigare försäljningschef för Nederländerna har nyligen befordrats till försäljningschef för Nord- och Centraleuropa för Holland America Line och Seabourn. Nico kommer att ansvara för att övervaka och leda försäljningen i Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Tyskland, Schweiz, Österrike, Danmark, Sverige, Norge, Finland och Island.

”– Kryssningar har en mycket stor tillväxtpotential i olika segment på den svenska marknaden. Seabourn har exempelvis enbart sviter ombord sina mindre kryssningsfartyg och Holland America Line är en av de elegantaste kryssningsupplevelserna som leder utvecklingen av nya femstjärniga matupplevelser ombord”, säger Nico Bleichrodt.

Eivor Andersson tillträder som VD för Fritidsresegruppen i Norden

Mån 16 Jun, 2014 - 7:05

Destination, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter, Resebyrå, Turism Därmed lockar bolaget ytterligare en drivande och kommersiell kraft: Eivor har över 30 års erfarenhet från reseindustrin och är känd …

Bönå blir ny flygplatschef

Ons 11 Jun, 2014 - 8:38

Flyg, Flygplatser, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter En ny flygplatschef har anställts till Pajala airport. Det blir 45-årige Arfinn Bönå som kommer att tillträda tjänsten som flygplatschef …