ARTIKEL

Ny form på ticket.se ska förenkla för kunden

Ons 13 Jun, 2012 - 9:42 Nyheter, Resebyrå

Nu har resebyrån Tickets webbsida fått ett helt nytt utseende. Den nya designen är ännu mer användarvänlig och gör det tydligare och enklare för kunderna att hitta det de söker. Bara i år har Ticket ökat antalet resebokningar på nätet med 75 procent.

Men trots att svenskarna blivit allt mer resvana och kunniga finns det fortfarande ett stort behov av vägledning och personlig service vid bokningar på nätet. Ett behov som Ticket är måna om att bemöta.

Den nya webbsidan är ytterligare ett steg i Tickets online-satsning. Med den nya webbsidan vill Ticket öka tillgängligheten ännu mer samt integrera den kunskap och kompetens som finns ute i Tickets butiker med webben.

– ”Vi har en kraftig tillväxt online och att ha en välfungerande sajt är en viktig del för att kunna fortsätta växa. Den nya sajten ger oss en bättre bas att ta hand om våra kunder på ett effektivt sätt och lyfter fram vårt serviceerbjudande på ett överskådligare sätt”, säger Pelle Svensson, Försäljningschef Internet på Ticket.

Förra året lanserade Ticket den så kallade call back-funktionen på webben. Den innebär att kunden blir uppringd av en säljare inom max 60 sekunder. Säljaren svarar i sin tur på frågor om hotell och destinationer samt hjälper kunden att hitta rätt resmål efter intresse och önskemål. Med webbsidans nya utseende vill Ticket ge resenärerna en heltäckande resesajt som dessutom har personlig service.

– ”Som Nordens största resebyråkedja har vi insett vikten av tillgänglighet och personlig service och hur uppskattat det är bland kunderna. Med vår nya webb i kombination med alla våra butiker är vi ledande i branschen vad gäller att ta hand om våra kunder. Den nya sajten har fått väldigt positiv feedback från kunder som har fått en förhandsvisning av den och vi hoppas att ännu fler ska upptäcka nyttan och fördelarna med den”, säger Pelle Svensson, Försäljningschef Internet på Ticket.

Tågstopp efter kopparstöld

Tor 2 Okt, 2014 - 7:06

Nyheter, Tåg Det är stopp i tågtrafiken mellan Bålsta och Enköping, enligt Trafikverket. Någon har klippt sönder jordkablar på sträckan för att …

Fantasieggande tåg fyller halvsekel

Tor 2 Okt, 2014 - 7:05

Nyheter, Tåg För 50 år sedan rullade framtiden in. Eller snarare, sköts ut som en kanonkula från Tokyos centralstation. Japans ”Shinkansen” var …