ARTIKEL

Accor växer stort i Kina

Fre 15 Jun, 2012 - 14:18 Hotell, Nyheter

Accor i Kina meddelar att gruppen har tecknat 31 nya kontrakt sedan början av 2012. Avtalen innehåller ett Sofitel, nio Pullman, fem Mei Jue (Grand Mercure), ett Novotel samt femton Ibis, vilket bidrar till totalt 6,572 nya rum.

Accor har en utvecklingsplan för Kina på över 90 hotell vilket ytterligare fastslår Accors ledande position på marknaden för ekonomi- och förstaklasshotell. Totalt har gruppen idag 126 hotell i Kina.

Pullman, Mei Jue och Ibis Hotel har upplevt den starkaste efterfrågan någonsin under 2012.

– ”Accor har haft en solid start på 2012 i Kina, där vi har introducerat den nya skräddarsydda hotellkedjan Mei Jue samt också gjort en robust expansion”, säger Michael Issenberg, styrelseordförande och Chief Operating Officer för Accor Asia-Pacific.

Siffror från China Tourist Hotels Association tyder på att segmentet för ekonomihotell nu står för för 30 procent av det kinesiska fastlandet och att industrin fortfarande förväntar sig stor utvecklingspotential.

Här är nomineringarna till Stora Turismpriset 2014

Tor 11 Sep, 2014 - 23:19

Eventkalender, Hotell, Kalendarium, Nöje & Events, Nyheter, Turism Det är höst igen, vilket betyder att det snart är dags för utdelningen av Stora Turismpriset, som delas ut av …

Scandic satsar stort i Västnorge

Tor 11 Sep, 2014 - 7:06

Hotell, Nyheter Utökar med sitt sjunde hotell i Stavanger Med ytterligare 350 rum och ett brett konferensutbud positionerar Scandic sig för den …