ARTIKEL

Hilton Slussen ny sponsor till Stockholm Pride

Ons 20 Jun, 2012 - 8:40 Hotell, Nyheter

Foto: Mats Montner

Hilton Stockholm Slussen är klar som Stolt partner till Stockholm Pride och tillika årets officiella Pridehotell. Hilton Stockholm Slussen är ett fullservicehotell beläget i hjärtat av Stockholm och kommer kunna erbjuda Pridebesökarna rabatterade priser under festivalveckan.

– ”Vi är glada och jättestolta över att vara hotellpartner till Stockholm Pride. Frågorna som Pride lyfter är något som vi jobbar med varje dag tillsammans med både gäster och personal.  Vi har haft obligatoriska internutbildningar i dessa frågor för personalen och har sett hur det har lett till en större förståelse gentemot gästerna. Vi har även fått uppskattning för detta jobb externt och vi tror att det är en av anledningarna till varför Stockholm Pride har valt oss till samarbetspartner”, säger Peter Eriksson, Hotelldirektör Hilton Stockholm Slussen.

Som Pridebesökare kan man boka rabatterade rum under festivalveckan på www.hilton.com/goout. Hilton Stockholm Slussen erbjuder bl.a. 10 procent rabatt på rummen, dubbla hiltonhonors points för alla medlemmar, fritt Internet och sen checkout i mån av plats.

– ”Det känns kul att kunna erbjuda våra Pridebesökare ett centralt boende som ligger nära våra evenemangsområden Pride House och Pride Park, samtidigt som det är ett hotell som jobbar för och respekterar hbtq-personer” säger Alf Kjeller, festivalchef Stockholm Pride

Hilton Hotels & Resorts är officiell hotellpartner till ett antal stora hbtq-arrangemang världen över och erbjuder hbtq-personer och deras vänner att ta del av fördelaktiga erbjudanden och rabatter på fler än 140 Hiltonanläggningar genom paketet ”Stay Hilton, Go Out”.

Ny Bokningschef på Tammsvik Konferens & Herrgård

Tor 21 Aug, 2014 - 7:07

Hotell, Ny på jobbet, Nyheter Vera Nyström välkomnas som ny Bokningschef till Tammsvik Konferens & Herrgård, Krägga Herrgård och Villa Mälargården. Vera kommer närmast från …

Urusel sommar för Dubais hotell

Tor 14 Aug, 2014 - 7:40

Hotell, Nyheter Dubai må återhämta sig vad gäller aktiekurser och fastighetspriser. Men det är knappast högkonjunktur för hotellen. Dubaihotellen har sin sämsta …