ARTIKEL

Två nyanställda på Viking Line

Ons 27 Jun, 2012 - 8:34 Ny på jobbet

Viking Line har anställt Tapani Kauhanen som Sales Manager International på Viking Line. Han arbetade tidigare som Marketing Director Scandinavia på St. Peter Line. Gordan Schmidt Produktchef för M/S Viking Cinderella. Han kommer närmast från ett jobb som marknadsstrateg på Revolution Kommunikation och har tidigare erfarenhet från rederibranschen.

Eivor Andersson tillträder som VD för Fritidsresegruppen i Norden

Mån 16 Jun, 2014 - 7:05

Destination, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter, Resebyrå, Turism Därmed lockar bolaget ytterligare en drivande och kommersiell kraft: Eivor har över 30 års erfarenhet från reseindustrin och är känd …

Bönå blir ny flygplatschef

Ons 11 Jun, 2014 - 8:38

Flyg, Flygplatser, Jobb & Bransch, Ny på jobbet, Nyheter En ny flygplatschef har anställts till Pajala airport. Det blir 45-årige Arfinn Bönå som kommer att tillträda tjänsten som flygplatschef …