ARTIKEL

Ny hotelldirektör för Clarion Hotel Sign

Fre 6 Jul, 2012 - 14:37 Hotell, Ny på jobbet, Nyheter

Foto: Mats Montner

Mats-Erik Lidström har  lång och gedigen erfarenhet från hotell-och restaurangbranschen både i Sverige och USA. Han började sin bana som hovmästare inom Reso koncernen på Sergel Plaza. Sen gick vägen till USA som Restaurangchef för Aquavit i New York tillsammans med Marcus Samuelsson.

Vidare hem till Sverige som ansvarig på Villa Pauli och Bistro Jarl i Stockholm. Mats-Erik blev sedan VD för Mejan Group (numera F12 Gruppen ) innan Clarion Hotels rekryterade honom som Food & Beverage Manager till Clarion Stockholm 2006. När Clarion Hotel Sign och Aquavit slog upp portarna 2008 flyttade sen Mats-Erik över i samma roll till Clarion Hotel Sign och har sedan 2010 arbetat som Operations Manager.

Våra egna bilder från Miss Clara

Mån 14 Apr, 2014 - 21:33

Hotell, Mat, Nyheter, Restaurang Du har kanske redan sett de vackra pressbilderna från splitternya Nobis-hotellet Miss Clara på Sveavägen i Stockholm. Här är i …

Caroline Söderström till First Hotels

Mån 14 Apr, 2014 - 20:11

Hotell, Nyheter, På nya jobb Caroline Söderström går från Nordic Choice Hotels till sitt nya jobb som svensk försäljningschef på First Hotels. Hon har tidigare …