Lisa Callert tar över TUR

Tor 9 Aug, 2012 - 9:13

Lisa Callert, 36, blir ny mässansvarig för TUR. Rekryteringen är ett led i mässans kraftfulla B2B-satsning.

Som sales director på Congrex har Lisa Callert verksamt bidragit till företagets framgångar med kongresstjänster och bokningsverksamhet. Erfarenheter som kommer väl till pass i det nya jobbet.
– Att leda TUR innebär förstås en stor och spännande utmaning, säger hon.
– Men jag hoppas och tror att jag har en del att bidra med. Framförallt ser jag en stor potential i det nya business-to-business-konceptet.
Per Magnusson, som nu lämnar över stafettpinnen, har fått ett annat uppdrag på Svenska Mässan. Helt släpper han dock inte TUR, utan kommer även fortsättningsvis att finnas med som extra resurs och bollplank åt Lisa.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Ledarskiftet kommer efter ett genomgripande förändringsarbete av TUR.
– Pelle har gjort ett jättearbete. Det känns att vi är inne på rätt väg, i många stycken är det en ny mässa som växer fram, säger Rony Forsberg, affärsområdeschef på Svenska Mässan.
En rad nyheter för att underlätta affärsmöten introducerades vid årets mässa. Nästa år, då TUR firar 30-årsjubileum, blir det ännu fler.

Ett helt nytt grepp 2013 är ”Trade Pavilion”, en exklusiv mötesplats B2B, med utställning, seminarier, workshops, mingel- och samtalsmiljöer, enbart öppen under fackdagarna.
– Det blir en plats att träffa kunder och samarbetspartners på, för att skapa relationer, bygga nätverk, utbyta kunskaper, utveckla produkter. Ett led i att göra TUR till en ännu effektivare och attraktivare mötesplats, säger Rony Forsberg.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report