Foto:Nordic Choice Hotels

Foto:Nordic Choice Hotels


Det är fantastiskt att det hårda arbete som vi gör för att få våra anställda att växa och må bra uppmärksammas.

Vi är oerhört stolta över vårt kulturarbete och den här segern kommer vi fira med våra anställda, säger Nordic Choice Hotels HR-direktör Tone Odvold Ålhus.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Sveriges bästa arbetsplats är ett pris som delas ut av Great Place to Work. Företaget genomför årligen världens största arbetsplatsstudie i 45 länder över hela världen. Priset delas ut i tre kategorier: små, mellanstora och stora organisationer. Det var i kategorin stora organisationer som Nordic Choice Hotels igår fick ta emot priset som Sveriges trettonde bästa arbetsplats och blev därmed bäst i resebranschen.

Listan över Sveriges bästa arbetsplatser baseras på en medarbetarundersökning som Great Place to Work skickar ut till slumpvist utvalda medarbetare inom företaget. Undersökningen ber medarbetaren ta ställning till påståenden om arbetsplatsen. Utöver detta görs en kulturanalys där företagen ombeds beskriva hur de hanterar rollen som arbetsgivare.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report