Foto:svenska möten

Foto:svenska möten


Viktigaste managementverktygen och arbeta för att det ska vara lika självklart att boka möten online som det är att boka hotellrum idag, säger Bibi Rydbacken.

Bibi har en lång bakgrund och erfarenhet av marknadsföring inom besöksnäringen på företag som Countryside Hotels, The Collector’s Hotels, HRG och Rezidor Hotel Group. Närmast har hon arbetat som frilansande konsult inom digital kommunikation och marknadsföring.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi vill få såväl näringslivet som offentlig sektor att förstå kraften av ett väl planerat möte där människors kraft och kreativitet tas tillvara och därför ökar vi nu intensiteten i vårt marknadsarbete, säger Svenska Mötens vd Sylvia Nylin.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report