Foto: Oskar Westöö

Han kommer senast från en tjänst som chef för terminalverksamheten inom PostNord.

– MTR Express är ett oerhört spännande bolag och jag har följt dem från sidan sedan starten. De utmanar gamla sanningar och lyckas leverera en stark produkt och driver därmed hela branschen framåt. Jag har imponerats av deras service ombord och jag ser fram emot att bli en del av laget och få bidra till fortsatt utveckling, säger Mats Johannesson.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Mats Johannesson har varit verksam vid PostNord i tio år. Han är idag chef för terminalverksamheten inom Post Nord och var före det ansvarig för bolagets transportnät med bil, tåg och flyg. Mats är uppvuxen i Göteborg och är 35 år.

Johan Söör lämnar efter att ha varit VD för MTR Express sedan starten. Han går vidare till ett ännu inte offentligt uppdrag.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report