Foto:vikingline

Kenneth Gustavsson har utsetts till tillförordnad marknadsdirektör för Viking Line Skandinavien.

Närmast kommer han från tjänsten som rederiets svenska försäljningsdirektör. Kenneth Gustavsson har tillträtt sin nya tjänst den 9 maj 2017.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Viking Line befinner sig i en spännande fas med alla möjligheter att vidareutveckla Östersjökryssningar på ett sätt som är relevant, roligt och attraktivt för den svenska marknaden. Tillsammans med mina skickliga kollegor och medarbetare ser jag fram emot att fortsätta vässa Viking Lines erbjudande framåt, säger Kenneth Gustavsson, marknadsdirektör för Viking Line Skandinavien.

Kenneth Gustavsson har varit verksam inom rederinäringen på Östersjön i två decennier och haft positionen som Viking Line Skandinaviens försäljningsdirektör i drygt två år. Dessförinnan var han företagets försäljningschef och har även en bakgrund inom Försvarsmakten.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report