Foto:BRA


I augusti axlar Ulrika Matsgård ansvaret för försäljnings- och marknadsavdelningen hos flygbolaget BRA.

Ulrika kommer närmast från Telia där hon haft olika marknads- och försäljningsroller i Sverigeledningen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Ulrika Matsgård har en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och digitalisering från telecom-industrin. Just kombinationen av digital innovation och kundfokus är två kärnkompetenser som tillsammans med en gedigen ledarskapserfarenhet är bakgrunden till att BRA valt just Ulrika för uppdraget.

– Vi befinner oss mitt i en digitaliseringsresa och jag är övertygad om att Ulrikas erfarenheter i en extremt konkurrensutsatt och digitaliserad bransch kommer att vara väldigt nyttiga för oss, säger Christian Clemens, VD för BRA.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report