Foto:Clarion Hotel Grand i Östersund


Nicki Eby är en välkänd profil inom Jämtlands turismnäring och kommer senast från tjänsten som hotelldirektör vid Scandic Östersund Syd.

Ett brinnande intresse att alltid leverera den bästa gästservicen och med ett varmt, vinnande ledarskap har Nickis karriär tagit henne från Skåne via norra Lappland och vidare till Jämtland, där hon bott och verkat sedan 2011.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Det är med största glädje vi hälsar Nicki Eby välkommen som hotelldirektör till Clarion Hotel Grand i Östersund. Med Nickis långa erfarenhet från branschen, ett stort lokalt nätverk och ett starkt driv att leverera såväl höga resultat som utomordentlig gästservice, är hon den perfekta ledaren för det här hotellet, säger Gerth Karlsson, Director of Operations, Clarion Hotel Sverige.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report