Foto:BIG Travels

BIG Travel har kommit överens med Resevaruhusets konkursförvaltare om att förvärva verksamheten i Resevaruhuset.

I överlåtelsen ingår tillgångar som kundregister, varumärken, domäner etc. Flera av Resevaruhusets medarbetare kommer att erbjudas tjänster inom BIG Travel.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Resevaruhuset som grundades redan 1966 hade kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Den personal som kommer att övertas kommer att arbeta i BIG Travels lokaler. Resevaruhusets nuvarande kontor kommer därmed att stängas.

– ”Vi såg stora fördelar med ett förvärv” säger Stig Sjöblom, nyutnämnd koncernchef och VD i Taptum AB, moderbolag till BIG Travel och Resecity. ”Resevaruhuset har i likhet med BIG Travel och Resecity tre verksamhetsgrenar; privatresor, affärsresor samt grupp- & konferensresor. Företagen arbetar vidare i samma systemlösningar och har liknande företagskultur” fortsätter han.

– ”Vi ser fram emot att få utvidga vår verksamhet med både kunder och medarbetare från Resevaruhuset. Detta innebär också att vi ytterligare stärker vår position på resebyråmarknaden i Sverige.”, kommenterar BIG Travel Scandinavias VD Jan-Anders Holmqvist.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report