Foto:steamHotel


Rayhan Ermis kommer närmast från rollen som globalt ansvarig för utveckling av tjänsteerbjudanden på ABB FACTS Customer Service och projektledning av kraftprojekt i Irak. Dessförinnan har hon bl.a. drivit försäljning på Eltek, Delta Group och produktledning på Ericsson.

”Rayhan är en drömrekrytering för Steam och ESS Group. Vi älskar hotellbranschen men vi älskar alla andra branscher mer. Skämt åsido, Rayhans erfarenheter från den internationella arenan, komplex försäljning och arbete med stora team och intressenter är precis vad vi behöver. Jag är så glad för att hon efter 20 år inom ABB, Ericsson och andra internationella bolag väljer att komma till oss på Steam Hotel,” berättar Jonas Stenberg VD ESS Group.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report