Foto: Pontus Wallin, Ving


Till sommaren 2018 börjar Ving flyga direkt till Montenegro där de fyra resmålen Budva, Becici, Petrovac och Porto Montenegro.

Montenegro passar för såväl barnfamiljer som vill njuta av sol och bad som för par och vänner som tycker om upplevelser, aktiviteter och sevärdheter. Även en yngre publik som är ute efter nöjesliv kan få vad de söker i Montenegro. Dessutom är prisnivån lägre än på de flesta Medelhavsresmålen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Jag tycker väldigt mycket om Kroatien som erbjuder både kristallklart badvatten, god mat och riktigt bra utflykter. Så jag ser fram emot att besöka Montenegro som har många likheter med sitt grannland både vad gäller mat, kultur och mysiga byar, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report