Foto:Scandic


Jenny kommer senast från Scandic Kalmar Väst där hon arbetat som Operational manager, nu flyttar hon 100 mil uppåt i landet och blir hotelldirektör i Östersund.

Jenny har sedan 2007 arbetat på Scandic Kalmar Väst. För tio år sedan startade hon som receptionist, gick via housekeeping och bokning till att bli hotellchef och operation manager på samma hotell. Jenny är ursprungligen från Kalmar men valet var inte svårt, nya utmaningar, naturen och skidåkningen lockar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Det är en jättespännande chans. Dels ny roll och en ny destination, och det kan helt klart vara en fördel att staden är ny för mig för att se saker från en ny vinkel. Jag ser fram emot att lära känna staden och mina nya kollegor och se hur vi kan ta nästa steg i vår hotellverksamhet i Östersund, säger Jenny Erikson, hotelldirektör Scandic Östersund Syd.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report