Foto:resia


Resia Örebro satsar ytterligare inom både semesterresor, affärsresor, kongress och konferens och rekryterar Helena Palacios som regional resebyråchef.

Med lång erfarenhet inom resebranschen har hon god kunskap både om resor och om den lokala marknaden. Nu vill hon inspirera örebroarna till fler och bättre resor, med lösningar som innebär det lilla extra för kunden.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Jag kommer att ha en bred roll där det ytterst handlar om att vi ska vara en spelare att räkna med. Resia har en stark position i regionen. Nu ska jag tillsammans med mitt team stärka den ytterligare, säger Helena Palacio, regional resebyråchef på Resia i Örebro.

Resia i Örebro jobbar med allt från semesterresor, affärsresor, konferensresor till kongresser och har totalt 10 resesäljare med specialistkompetens inom de olika affärsområdena. Helena kommer att ansvara för regionens resultat och framtida utveckling. Genom rekryteringen av Helena Palacios stärker Resia i Örebro ytterligare sin ställning på marknaden.

Helena har bland annat jobbat som Manager Finnair Frequent Flyer programmet i Sverige. Hon har även varit driftansvarig på Finnair Ground Handling Arlanda. Helena Palacios kommer senast från Ticket Biz där hon varit anställd som Regionchef.

– Helena har en gedigen erfarenhet av branschen och kommer att tillför otroligt mycket till vår verksamhet. Hon är dessutom en riktigt härlig person, säger Jeanette Persson, försäljningschef på Resia Travel Group.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report