Från och med den 10 december 2017 kommer den nya busslinjen 612 att trafikera Göteborg Landvetter Airport.

Västtrafiks nya busslinje kommer att köra mellan Landvetter resecentrum och Göteborg Landvetter Airport med avgångar varje kvart under högtrafik.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Nu skapas nya och bättre möjligheter för både personal och resenärer att åka kollektivt till och från Göteborg Landvetter Airport. På flygplatsområdet stannar bussen på tre busshållplatser – en på den nya bron vid infarten till flygplatsen, en vid entrén till terminalen och en mittemot terminalbyggnaden.

– Redan idag är Göteborg Landvetter Airport en stor arbetsplats med runt 4000 anställda i ett 100-tal företag. Nu fortsätter utvecklingen avframtidens flygplats, ett viktigt steg för att möta Västsveriges tillväxt. Flygplatsen och Airport City expanderar stort vilket gör att en förbättrad kollektivtrafik är mycket välkommen. Vi vill koppla ihop kollektivtrafiken på marken med den i luften – det nationella med det internationella, säger flygplatsdirektör Charlotte Ljunggren.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report