Foto:Scandic hotell

Från och med den 1 december är Stefan Sager Righetti ny hotelldirektör på Grand Central by Scandic.

Stefan kommer senast från Scandic Alvik där han varit hotelldirektör sedan 2013. Han har en lång och spännande bakgrund från besöksnäringen, bland annat som hotellchef på Hotel Rival och Scandic Infra City, och nu blir han hotelldirektör för ett av Scandics signaturhotell med tillhörande Vasateatern.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Stefan började sin karriär inom besöksnäringen som 20-åring på Traffic Hotel i Västerås som receptionist. Efter ett par år som reseledare och platschef gick turen vidare till hotellvärlden. Tillbaka i Västerås arbetade Stefan i reception och bokning till 1990 då han för första gången blev tillförordnad hotelldirektör. Därefter har resan gått via Hotell Diplomat i Stockholm, Clarion Hotel Skanstull, Hotel Rival och Scandic Infra City i rollen som receptionschef och Hotel Manager. Stefan har även hunnit med ett uppdrag på Choice som produktchef för Choice lojalitetsprogram och en tid på Scandic Västerås som hotelldirektör.

– Det ska bli riktigt roligt att få ta sig an ett hotell i centrala Stockholm mitt i pulsen. Dessutom har vi ju en totalrenoverad och vacker teater i vårt erbjudande, Vasateatern, som jag ser framemot att jobba med lite extra mycket. Vårt stora erbjudande med rum, konferenser, konserter och event gör att det ska bli riktigt spännande att fortsätta Grand Centrals resa. Jag ser också mycket fram emot att lära känna mina nya kollegor, säger Stefan Sager Righetti, hotelldirektör på Grand Central by Scandic.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report