Foto: Quality Hotel

Jessica Carlde tillträder som ny hotelldirektör på Quality Hotel Nacka, Stockholm.

“Vi är stolta över att få Jessica på plats med sin kompetens och kunskap till Nordic Choice Hotels. Jessica är ett säljproffs ut i fingerspetsarna och brinner för drift. Vi ser fram emot en ledare som vill driva Quality Hotel och Quality Hotel Nacka i synnerhet mot nya höjder fullt med energi, mod och begeistring. Arbetsglädje och ökad gästnöjdhet är fokus för oss, och det finns inga tvivel om att Jessica är rätt kvinna att ta det vidare”, säger Susanna Ståhl, Director of Operation Sverige och Danmark.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Jessica har varit en del av Nordic Choice Hotels länge och kommer från tjänsten som Hotelldirektör på Comfort Hotel Stockholm. Hon har lång erfarenhet från sälj och har jobbat som försäljningsdirektör både för enskilda hotell och centralt inom företaget. .

”Jag är stolt över att få ansvaret att vidareutveckla Quality Hotel Nacka och ser fram emot att jobba med ett gäng entusiastiska medarbetare och ledare på hotellet. Tillsammans ska vi fortsätta att ge våra gäster goda och glada hotellupplevelser”, säger Jessica Carlde.

Jessica börjar i 8 januari 2018.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report