Foto:Clarion hotel

Cecilia Sahlin som tar över tjänsten som vd för Clarion Hotel Wisby efter Sanna Kleven.

Cecilia har en gedigen bakgrund inom framförallt detaljhandeln som verksam inom den internationella butikskedjan The Body Shop från 1991 till 2016, en 25 år lång karriär från butiksgolvet ända till vd-posten för Sverige och Danmark.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Jag har länge varit intresserad av tjänsten och jag är oerhört glad och stolt över möjligheten att driva ett av Visbys finaste och mest anrika hotell tillsammans med alla härliga och kompetenta medarbetare. Hotellbranschen känns som helt rätt utmaning. I en bransch som bygger sina framgångar på att engagera sina medarbetare kommer mina ledaregenskaper till sin fulla potential, säger Cecilia Sahlin.

Sedan hon avslutade sin tjänst som vd på The Body Shop har Cecilia arbetat med att starta ett nytt e-handelsföretag. Cecilia har utsetts av Veckans Affärer till supertalang, till en av näringslivets mäktigaste kvinnor och varit engagerad i flera välgörenhetsprojekt.

– Vi såg det som självklart att Cecilia var rätt person för tjänsten när den blev ledig. Med Cecilias erfarenheter från ledande positioner och andra branscher, kommer Cecilia med sin positiva energi fortsätta den framgångsrika utveckling som hotellet har för besökare och gotlänningar, säger Gerth Karlsson, Driftdirektör Clarion Hotel.

Cecilia Sahlin tillträder den 8 januari 2018.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report