– Svenska och skandinaviska turister har länge efterfrågat en renodlad, stor och prisvärd butik för öl, vin och sprit i Riga där det är billigt att handla och lätt att parkera och lasta. Nu erbjuder vi allt detta alldeles intill passagerarterminalen i hamnen i centrala Riga, säger Andris Lukins, Styrelseordförande, Riga Spirits & Wine Outlet i ett pressmeddelande.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Riga Spirits & Wine Outlet har ett brett utbud av öl, vin och starksprit. I hyllorna finns de flesta av världens kända varumärken till mycket förmånliga priser. Riga Spirits & Wine Outlet ligger alldeles i närheten av passagerarterminalen och kryssningsterminalen med generösa parkeringsutrymmen för både bussar och personbilar vilket gör det lätt att handla och lasta.Butiken, med adressen Andrejostas iela 4, har öppet varje dag mellan klockan10.00 – 18.00 (lokal tid).

Riga är ett av de populäraste och starkast växande resemålen i Östersjöområdet som erbjuder storartade upplevelser för en komplett storstadssemester. Med öppnandet av Riga Spirits & WineOutlet har ännu en viktig pusselbit fallit på plats. Nu kan svenska och skandinaviska turister i Riga även EU-shoppa till förmånliga priser på ett komfortabelt sätt och dra nytta av de generösa införselreglerna. I butiken kan man betala med lettiska Lats eller konto-/kreditkort.

– Vi är glada för att ha uppfyllt en önskan som många svenskar och skandinaver efterfrågat. I och med att rederiet Tallink har satt in ett nytt fartyg på linjen mellan Stockholm – Riga är vi övertygad om att antalet svenska och skandinaviska turister till Riga kommer att öka ytterligare. Och vi finns här för dem; både för bussarrangörer och privatpersoner, säger
Elita Stellbrinka, butikschef på Riga Spirits & Wine Outlet.

SENASTE NYTT

ANNONS: