– Vi kommer att ställa ut i Stockholms monter tillsammans med andra sörmländska företag och kompletterar Stockholms utbud med utflykter och upplevelser i omgivningen – ett ”break” från storstaden! säger Ola Nilsson, VD Sörmlands turismutveckling AB.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Den svenska siten bokasormland.se fortsätter att utvecklas. Arbetet med att samla in och paketera upplevelser är redan på god väg. Hittills är ca 45 företag och kommuner med. Inom kort kommer flera av anläggningarna att säljas på t ex visitsweden.com och golf.se för golfprodukter.

Fördelarna för dem som väljer att bli bokningsbara på bokasormland.se och utländska versionen stockholmcountrybreak.se är många. Redan idag finns över 80% av den svenska turistindustrin i bokningssystemet CityBreak. Turistföretagare som går med i bokasormland.se eller stockholmcountrybreak.com väljer ett samarbete med en resebyrå som ställer resegaranti enligt paketreselagen.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report