Den nya tjänsten gör det möjligt för passagerare att checka in på easyJet.com och sedan enkelt ta sina väskor till bagageinlämningen på flygplatsen tillsammans med sitt boardingkort. Den nya rutinen kortar ner vistelsen på flygplatsen och gör den mindre stressig.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Easy Jet kommer fortsätta att behålla manuella incheckningsdiskar på samtliga flygplatser under en övergångsperiod. Det kommer inte att tillkomma några avgifter vare sig för internetincheckning eller för manuell incheckning.

– Den nya tjänsten kombinerad med vår nuvarande internetincheckning innebär en betydelsefull förbättring. Majoriteten av våra passagerare med bagage som kräver incheckning kan nu skriva ut sina boardingkort i förväg och sköta hela incheckningen hemma framför datorn, både för ut- och hemresa. På så sätt kan de ta sig igenom flygplatsen snabbare, säger Dana Dunne, vice VD på Easy Jet.

Internetincheckning för bagage finns nu tillgänglig på 94 av easyJet’s 112 flygplatser. Arlanda och 17 andra flygplatser följer inom kort.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report