Wermlandsflyg AB

Ons 2 Dec, 2009 - 12:55

Wermlandsflyg opererar 6 specialutrustade flygplan med kapacitet att bära ett stort urval av kamerasystem och andra sensorer. Det gör oss till Skandinaviens största leverantör av flygtjänster vid mät- och fotoflyguppdrag. Våra specialutrustade flygplan står redo att utföra uppdrag i alla delar av världen.

 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Wermlandsflyg har även beredskap för taxi- och fraktflygningar med kort varsel. Vi erbjuder snabba och flexibla transporter där ni själva har full kontroll över tidtabellen och slipper tidsödande byten och säkerhetskontroller.

Kontaktinformation

Wermlandsflyg AB

Bergebyvägen 49B

SE-685 93  Torsby

Sverige

Tfn: +46-560-126 01

Fax: +46-560-126 05

E-post:info@wermlandsflyg.se

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report