TGOJ

Tor 3 dec, 2009 - 10:40

Företaget TGOJ delades i början av 2000-talet i två delar, en verkstadsdel som såldes till EuroMaint AB och en trafikdel, TGOJ Trafik, som bedriver godstrafik över hela Sverige. TGOJ Trafik AB har huvudkontor i Eskilstuna, försäljning och marknad i Borlänge, samt lokala kontor för trafikverksamheten i Göteborg, Norrköping, Hofors, Skellefteå, Piteå, Boden, Karlsborg och Gällivare. TGOJ Trafiks största kunder är Boliden AB och ICS. TGOJ Trafik ägs av Green Cargo. Trots delningen år 2000 har TGOJ Trafik AB har nuförtiden egen verkstadsverksamhet i Eskilstuna och Boden och har därmed blivit en konkurrent till Euromaint.

Kontaktinformatin

TGOJ Trafik AB
Gredbyvägen 3-5,
632 21 Eskilstuna
Telefon 010-451 37 01
Fax 010-451 38 99
info@tgojtrafik.se

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report