Bild: White Arkitekter

Invigningen av hotellanläggningen, som redan är under uppbyggnad och som kommer att omfatta 418 rum samt toppmoderna mötesutrymmen för upp till 3 000 delegater, är planerad till början av 2011.

Hotellet är beläget i hjärtat av Stockholm mellan World Trade Center och Stockholms stadshus intill centralstationen, och Radisson Blu Waterfront Hotel kommer därmed att bli en av Skandinaviens ledande konferensanläggningar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Det förstklassiga läget och hotellets höga kvalitetsstandarder som blev allt mer uppenbara under byggnadsprocessen, var avgörande faktorer för bytet av varumärke, kommenterar Kurt Ritter, Rezidors koncernchef och VD.

– Som ett Radisson Blu-hotell kommer hotellanläggningen också att ytterligare stärka varumärkesmedvetenheten och kännedomen om vårt kärnvarumärke på vår svenska hemmamarknad, fortsätter Ritter.

Rezidor driver ytterligare fem Radisson Blu-hotell i och i närheten av Stockholm: Radisson Blu Royal Viking Hotel, Radisson Blu Strand Hotel, Radisson Blu Royal Park Hotel (Solna), Radisson Blu Arlandia Hotel och Radisson Blu Skycity Hotels (båda vid Arlanda flygplats). Med tillägget av Waterfront-projektet kontrollerar koncernen nästan 1 800 Radisson-hotellrum i området.

Radisson Blu Waterfront Hotel, med sin spektakulära design och sitt skimrande tak, kommer att bibehålla sina tidigare faciliteter också efter varumärkesbytet, men kommer att få en mycket hög service- och standardnivå. Förutom 418 rum med utsikt över Stockholm (varav 4 är sviter) kommer hotellanläggningen att erbjuda en heldagsöppen restaurang, en bar och ett fitnesscenter. Mötesutrymmena kommer att inkludera ett flexibelt auditorium för upp till 3 000 personer – den
intilliggande bankettsalen kan ta emot upp till 2 000 gäster.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report