Foto: Mats Montner - Travel Report

Norwegian lanserade direktlinjer till London och Helsingfors den 29 april i år. Linjerna har varit nästintill slutsålda under maj månad och det är nu naturligt för bolaget att bygga vidare på den goda respons marknaden visar.

– Vi är mycket nöjda med utvecklingen som vi ser i Sverige. Intresset för Helsingfors och London är stort vilket gör att vi nu ökar flexibiliteten för våra kunder. För att vara en konkurrenskraftig aktör och ett bra alternativ för affärsresenärerna är det viktigt att öka antalet avgångar samtidigt som vi fortsätter hålla låga priser, säger Åsa Larsson pressansvarig för Norwegian i ett pressmeddelande.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Från och med den 2 september ökar antalet avgångar till Helsingfors från två till fyra varje måndag-fredag och från två till tre avgångar varje söndag. Londonlinjen som har trafikerats på kvällarna får nu även en tidig morgonavgång varje vardag samt ytterligare en avgång varje söndag. Samtidigt förbättrar bolaget tidtabellen mellan Stockholm och Köpenhamn.

– Vi lägger nu till ytterligare en eftermiddagsavgång på linjen mellan Stockholm och Köpenhamn, vilket ger en betydligt bättre tidtabell för våra affärsresenärer då de får sex avgångar om dagen att välja mellan, säger Åsa Larsson.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report