Sydafrika – mer än bara fotboll

Ons 23 Jun, 2010 - 16:56

Det har av uppenbara skäl varit mycket fokus på Sydafrika under vår och försommar, där det mesta har handlat om fotboll. Hos Ticket har resorna till Sydafrika ökat med 30 procent jämfört med 2009. Och det är inte bara för fotbollens skull som antalet resor till landet har ökat:

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Det råder ett mycket gynnsamt prisläge i Sydafrika nu tack vare att den svenska kronan står sig stark mot den Sydafrikanska Randen, säger Martin Durnik, kommunikationschef på Ticket i ett pressmeddelande. Ett fantastiskt djurliv, en intressant kultur och ett brett utbud av outdooraktiviteter gör också Sydafrika till ett resmål som passar alla resenärer, fortsätter Martin.

Förutom äventyrsaktiviteter som safari, hajdykning och bungy-jump erbjuder Sydafrika fantastisk mat och förstklassig golf. Landet har också en av de artrikaste flororna i världen. Sedan är Sydafrika ett av de främsta vinlanden i världen, med landets egen druva Pinotage. Enligt en enkätfråga som Ticket ställt till resintresserad allmänhet* så hamnar Sydafrika på tredje plats med 21 procent av rösterna avseende favoritland för vinproduktion. Populärast var Italien som fick 25 procent av rösterna

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report