Tero Taskila, kommersiell chef hos Air Baltic kommenterar:

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Air Baltics fokus på att erbjuda lägre priser och bekväma förbindelser via Riga har resulterat i rekordmånga sålda biljetter. De billigaste biljetterna säljs på internet via airbaltic.com som håller på att utvecklas till ett resevaruhus online, där kunder kan köpa allt från flygbiljetter till hotell och bilhyror och till och med solglasögon för solsemestern eller blommor till en romantisk flygning med någon du älskar.

Air Baltic har den här veckan  på sin hemsida lanserat en veckolång kampanj där man säljer 1 000 000 biljetter till låga priser. I Sverige erbjuder airBaltic flyg från 5 städer – Stockholm, Göteborg, Umeå, Luleå och Visby.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report