Rekordtidig skidåkning i fjällen

Mån 25 okt, 2010 - 16:55

– I år finns det möjlighet att åka skidor i fjällen redan under höstlovet. Det är mycket ovanligt att vi öppnar så många destinationer med så mycket skidåkning samtidigt i slutet av oktober. Vi hoppas att den fina starten, med kyla och snö, är en indikation för hur säsongen blir i övrigt, säger Mathias Lindström, Marknads- och Försäljningschef SkiStar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Öppningar fredag 29/10:
Tandådalen i Sälen: ”Stora backen” öppen
Trysil i Norge: 2,5 kilometer pistad nedfart

Öppningar lördag 30/10:
Vemdalen: 350 meters åkbar fallhöjd samt två expressliftar öppna

Öppningar fredag 5/11:
Lindvallen i Sälen
Hemsedal i Norge

Antal liftar och backar som öppnar varierar mellan de olika destinationerna. Information om öppningarna kommer att uppdateras löpande under veckan på www.skistar.com och http://www.skistar.com/sv/Fjallvader/snorapport.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report