– Egentligen tror man inte att det är möjligt att en så här fin strand har varit så okänd för utländska turister fram till nu, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Hon pratar om Afandou Beach, vid en av Rhodos största byar Afandou, dit de bofasta rhodosborna länge har åkt när de vill bada och koppla av. Där designar nu Apollo ett fyrstjärnigt hotell som ska stå klart i vår.

Hotellet, som kommer att heta Mythos Beach, består av 15 byggnader, varav ett par direkt mot stranden. Totalt kommer det att finnas 200 rum och lägenheter med utsikt mot havet, poolen eller bergen. Alla med balkong- eller markterass, samtliga med mycket hög standard och möjlighet till trådlöst internet. Och vill man inte bada i havet kommer det att finnas fem pooler med totalt 1.500 kvm yta, varav en är uppvärmd och en ligger inomhus. För den som söker det lilla extra finns det sviter med privat pool.

Hotellet erbjuder olika möjligheter av måltidsutbud. För den som vill bo i lägenhet och laga sin mats själv finns de välutrustade lägenheterna. Rum inkluderar frukost eller så går det att köpa till All Inclusive eller halvpension.
 
– Jag skulle säga att hotellet passar alla förutom partygängen och söker man avkoppling men ändå nära till det mesta så är det den perfekta anläggningen, säger Kajsa Moström.

En viktig del i projektet är att Apollo, som enda charterarrangör på Mythos Beach,  är med och planerar och designar hotellet.

– Vi har 25 års erfarenhet av vad våra gäster vill ha och behöver, och den erfarenheten ville ägarna till Mythos Beach väldigt gärna vara med och dela, säger Kajsa Moström.

– Oavsett trender så är Grekland det land dit svenskarna i undersökning efter undersökning helst vill resa till på sommaren. Rhodos är ett av våra allra mest populära resmål i Grekland, och Mythos Beach erbjuder våra gäster allt man kan önska.

–  En intressant detalj är att vi kommer att skicka ner gästrecensenter till hotellet i slutet av maj, och deras uppgift är att blogga om sina upplevelser på hotellet. Vi kommer att börja söka gästrecensenter  från v 47, och alla som är intresserade kan anmäla sig på apollo.se, avslutar Kajsa Moström.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report