Flygkaoset fortsätter i Europa

Tis 21 dec, 2010 - 9:03

Foto: Wikimedia Commons - ashleyniblock

På många flygplatser kryllar av strandade passagerare som får vänta på sina flyg. Snön har också slagit till mot flygplatserna i Paris, Bryssel, Frankfurt, München, Berlin, Warzawa med flera. Vissa flygbolag uppmanar resenärerna att ta tåg istället men tågen har också proble.

Flygbolagen uppmanade resenärerna att välja tåg i stället för flyg medan tågoperatörerna, som också dras med förseningar, uppmanade resenärerna att stanna hemma. Detsamma gäller byssar. Eurostartågen har blivit försenade och instälda.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report