Säfsen Resort mot ny rekordsäsong

Tis 21 dec, 2010 - 14:49

Foto: S

– Äkthet och närhet är viktigt för våra gäster. Likaså familje- och barnvänlighet vilket gör att många väljer Säfsen Resort för sin vintersemester, säger Christer Rosén, vd för Säfsen Resort.

Antalet bokningar, orderingången, går upp rejält för Säfsen Resort under säsongens första sex veckor – 15 procent jämfört med samma period förra året.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– I år har vi faktorer som egentligen talar emot en ökning, helgerna jul och nyår ligger under lördag-söndag och våra gäster behöver ta fler semesterdagar för att komma iväg jämfört med när jul och nyår ligger mitt i veckan, säger Christer Rosén, vd för Säfsen Resort.

Säfsen Resort har dessutom ett bokningsläge under hela januari och februari som är högre i år än tidigare år. Tillskottet av nybyggda större hus med fler bäddar är givetvis en bidragande orsak. Många vill mötas i fjällen med sin kompisfamilj.

– Vi ser också att fler väljer att boka korta veckor för att nyttja helgernas ledighet. Då är det enkelt att åka till Säfsen som ligger nära för de flesta, säger Christer Rosén.

Sett över hela vintersäsongen är ökningen av bokningar påtaglig.

Säfsen Resort blev i år för tredje året i rad nominerat till utmärkelsen ”TRIP Global Award” som delas ut till ”Den bästa upplevelsen i Sverige”.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report