Betydande lavinrisk i Årefjällen

Tor 30 Dec, 2010 - 9:57

Betydande lavinrisk innebär en trea på den femgradiga lavinriskskalan. Det betyder att mänskligt utlösta laviner är sannolika samt att spontana laviner är möjliga. Var mycket försiktig i lavinterräng. \\t\\t\\t\\t Många åkare tänker sig inte för och inser inte riskerna när det råder lavinrisk. Många tar ändå chansen att åka offpist och gör det på ett okunnigt sätt.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Östra ravin är ett välkänt område för Offpist-åkning i Åre och laviner där kan bli ganska omfattande. Åker man offpist så bör man noga tänka på en rad säkerhetsfaktorer som man kan lära sig på plats i Åre.

Mats Montner
mats@travelreport.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report