– När vi köpte Nordic-hotellen i Stockholm i juni 2009 ville vi bygga vidare på detta unika varumärke, parallellt med vår traditionella hotellsatsning. Hotellgäster har olika behov, därför vill vi inte bara växa i antalet hotellrum. Det är minst lika viktigt att bredda utbudet. Med Nordic Choice Hotels kombinerar vi våra stora, solida hotellkedjor med unika, fristående anläggningar, säger Torgeir Silseth, VD, Nordic Choice Hotels.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkoncern med totalt 171 hotell i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Baltikum. Företaget har över 9 250 anställda, 24 791 rum, 5,5 miljoner gäster årligen och en marknadsdel på 25 % i Skandinavien. Nordic Choice Hotels består av sex olika hotellkedjor.

-Quality Hotels: 55 hotell
-Quality Resorts: 13 hotell och resortanläggningar
-Clarion Hotels: 20 hotell
-Clarion Collection: 42 hotell
-Comfort Hotels: 33 hotell

-Nordic Hotels and Resorts består av åtta olika hotell och varumärken: Nordic Light Hotel och Nordic Sea Hotel i Stockholm, Yasuragi Hasseludden, Aronsborg, Copperhill Mountain Lodge, Selma Spa, Stenungsbaden Yacht Club och Farris Bad.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report