Birka Paradise i ny skepnad

Tor 27 jan, 2011 - 9:09

Foto: Birka Cruises

Under tre veckor i januari har Birka Paradise gjort ett trafikuppehåll för teknisk översyn. Samtidigt har företaget passat på att göra en ordentlig uppfräschning och ombyggnation av fartyget. Allt i avsikt att ytterligare förbättra upplevelsen ombord för sina gäster samt att skapa en ännu bättre miljö för de anställda.

Investeringen ligger på ca 20 miljoner kronor och arbetet med ombyggnationen har utförts på ett varv i Nådendal, Finland.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi är mycket nöjda med resultatet av ombyggnaden. Våra gäster är vår allra viktigaste tillgång och vi är glada över att nu kunna optimera upplevelsen ytterligare ombord på Birka Paradise, både vad gäller service och funktion, säger Lars Näslund, VD för Birka Cruises.

Birka Paradises gäster kommer från och med nu att kunna njuta av en helt ny taxfreebutik, pub och bufférestaurang. I den populära nattklubben Copacabana har man helt byggt om baren för att kunna erbjuda bättre service.

 

SENASTE NYTT

ANNONS: